KANALVEJ 130 – 132

ODENSE C.

BØG MADSEN EJENDOMME

Kanalvej 130 - 132

En ejendom omgivet af vand er den bedste måde at beskrive vores ejendom på Kanalvej. Fra forsiden af bygningen er der udsigt til indsejlingskanalen ved Odense Havn, mens man fra bagsiden har udsigt til den lille motorbådshavn.
I gåafstand finder man Havnen og alle dens faciliteter, bl.a. Havnebadet, som indbyder til en dukkert på alle tider af året.
Begiver man sig lidt længere væk står man midt i hjertet af Odense bys Gågade, hvor de mange restauranter og butikker har noget for enhver smag.
Er man mere til rekreative grønne områder, kan den nærliggende Næsbyhoved Skov danne grundlag for mange gåture i smukke omgivelser, hvor by og natur smelter sammen, mens Næsbyhoved Slot tårner sig op i baggrund og giver mulighed for unikke middagsoplevelser.

EJENDOMMEN

Gallery

BØG MADSEN EJENDOMME

Kanalvej 130 - 132

Ejendom med vand på begge sider, således ses kanalen fra stuevinduerne og den lille motorbådshavn fra bagsiden af bygningen. Til ejendommen er en gammel sydvendt have, kælderrum og vaskekælder. 4 af lejlighederne har egen sydvendt altan med udsigt til bådehavn, skov og haven. En meget smukt beliggende ejendom.

EJENDOMMEN

Gallery

Contact

KONTAKT

BØG MADSEN EJENDOMME

Kontakt os på nedenstående, hvad enten det drejer sig om ejendomservice
eller du ønsker at høre mere om vores lejeboliger.

Du kan kontakte os på kontoret man-tors fra kl. 09.00-13.00.

Nuværende lejer ved os

Skriv til os på mail (husk adresse i emnefelt)
E-mail: [email protected] (hvis du bor i Odense)
E-mail: [email protected] (hvis du bor i Nyborg)

Ønsker at bo til leje ved os

Skriv til os på mail
E-mail: [email protected] (udleje)

Copyright 2021 BØG MADSEN EJENDOMME

Contact