DEPOSITUM

Få mest muligt tilbage af dit depositum

Hos Bøg Madsen Ejendomme vægter vi gennemsigtighed højt som udlejer i Odense og i Nyborg. Vores største ønske er at vores lejere får en god oplevelse af at leje hos os og ønsker at leje hos os igen. Vi bestræber os altid på at holde omkostningerne nede i forbindelse med fraflytning og renovering, så lejers regning bliver så lille som mulig. Med det sagt, er der også ting du, som lejer, selv kan gøre for at sikre, at du kan få mest muligt tilbage af dit depositum. Vi har lavet en liste herunder, med bud på netop dette.

Undgå mørke farver på væggen

Du er altid velkommen til at male en væg en farve, hvis du har lyst. Dog bør du være indforstået med, at det vil kræve flere lag hvid maling at dække en mørk farve, hvilken kræver at maleren brugere lidt længere tid på at udføre arbejdet.

Overvej derfor at male en lys farve, hvis du har behov for at have andet end hvide vægge.

Gør udluftning til en rutine

Udluftning er SÅ vigtigt, uanset om du bor til leje eller ej. Udluftning er nøglen til et sundt indeklima og et hjem uden skimmelvækst. Du bør lufte ud 2-3 gange om dagen i 5-10 minutter ad gangen. Luk alle vinduer op så du får gennemtræk gennem lejligheden. Om vinteren skal du ligeledes huske at lufte ud, selvom det er koldt udenfor – ved udluftning udskiftes luften uden selve boligen bliver nedkølet.

Desuden bør du altid lufte ud, når/imens du har lavet mad. Madlavning producere også meget vanddamp, og hvis dette ikke bliver luftet ud, vil det med tiden sætte sig som skimmelsvamp.

Tør ikke tøj i lejligheden

At tørre tøj i lejligheden afgiver enorme mængder vanddamp. Faktisk siger man, at en gennemsnitlig tøjvask afgiver 2 liter vanddamp. Husk derfor altid at tørre tøj i det anviste kælderrum, på altanen eller i gården.

SPAR PÅ ISTANDSÆTTELSEN HOS BØG MADSEN EJENDOMME

Bor du i en af Bøg Madsen Ejendomme’s lejligheder i Nyborg eller i en lejlighed i Odense og ønsker du at fraflytte din lejlighed? Hos Bøg Madsen Ejendomme får du følgende muligheder i forbindelse med istandsættelse af lejligheden. I og med du selv har mulighed for at vælge, hvordan lejligheden skal istandsættes, har du indflydelse på, hvor meget han får tilbage i depositum.

Du har følgende muligheder:

 

 

 

Du vil gerne selv stå for istandsættelse men er ikke professionel maler

Her samarbejder vi med 2 firmaer som kan hjælpe, hvis du ikke selv kender et firma – lejligheden skal males af en autoriseret maler.

Flyttehjælpen.dk

De kan hjælpe med rengøring, maling, småreparationer, gulve og anden klargøring af lejligheden. På den måde styrer du selv hvad dine penge bliver brugt på, og kender prisniveauet.

Se mere på deres hjemmeside og husk at nævne at du bor til leje ved Bøg Madsen.

Ørskov Malerfirma

Linda fra Ørskov Malerfirma kan stå for maling af lejligheden og gulve (dog ikke lakeret gulve). Hun kender næsten alle vores lejligheder og det er hende vi selv bruger, når vi skal istandsætte en lejlighed i Odense.
Her skal du selv stå for rengøring af lejemålet.

Ring til Linda på 26474822. Husk at oplyse du bor til leje ved Bøg Madsen.

Du fraflytter lejemålet og lader Bøg Madsen stå for istandsættelse

Til fraflytningssynet gennemgår vi lejligheden og bliver enige om hvad der skal laves.

Vi står for processen med at koordinere de forskellige håndværkere og du vil sammen med slutafregningen få tilsendt faktura for det arbejde som er udført på din regning, så du kan se hvad dit depositum er gået til. Vi tjener ikke noget på selve istandsættelsen.

I den her løsning kan du gøre det billigere for dig selv hvis lejligheden er hovedrengjort ved fraflytningssynet.

Herunder kan du finde en liste over de ting, der forventes rengjort ved fraflytning. Lever rengøring ikke op til forventelig standard, bliver vi nødsaget til at få et professionelt rengøringsfirma til at gøre rent. 

Se rengøringslisten ved fraflytning her

Contact

KONTAKT

BØG MADSEN EJENDOMME

Kontakt os på nedenstående, hvad enten det drejer sig om ejendomservice
eller du ønsker at høre mere om vores lejeboliger.

Du kan kontakte os på kontoret man-tors fra kl. 09.00-13.00.

Nuværende lejer ved os

Skriv til os på mail (husk adresse i emnefelt)
E-mail: [email protected] (hvis du bor i Odense)
E-mail: [email protected] (hvis du bor i Nyborg)

Ønsker at bo til leje ved os

Skriv til os på mail
E-mail: [email protected] (udleje)

Copyright 2021 BØG MADSEN EJENDOMME

Contact