PRIVATLIVSPOLITIK

Opdateret d. 24/1-2019

Cookiepolitik

På bmejendomme.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget på bmejendomme.dk så målrettet som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af hvilken browser du anvender.

Indsamlede oplysninger

Når du besøger vores website indsamles der meget få oplysninger om dig, som bruges til at genudfylde vores svarforme og til søgemaskineoptimering.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Hvilke cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Google Analytics
  • DoubleClick (Google)
  • Facebook
  • Mailchimp

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille datafil, som bliver gemt på din computer, tablet eller mobiltelefon. En cookie er ikke et program der kan indeholde skadelige programmer eller virus.

Hjemmesidens brug af cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Vi indsamler brugsstatistik til at optimere vores søgemaskine-tjenester.

Hvor længe opbevares cookies?

Det er varierende, hvor længe cookies opbevares på dit udstyr. Tiden regnes fra den seneste gang, du var inden på hjemmesiden. Efter udløb vil cookies automatisk blive slettet. Du kan se en fuldendt liste nedenfor.

Sådan afviser eller sletter du dine cookies

Du kan altid afvise cookies på din computer, tablet eller telefon ved at ændre indstillingerne i din browser. Indstillingernes placering afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, kan der være funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Sletning af cookies

Du kan finde en vejledning på hvordan du sletter cookies for de fleste browsere.

Her en liste over de mest anvendte browserere:

  • Google Chrome
  • Safari
  • Internet Explorer
  • Mozilla Firefox
  • Opera
  • Flash cookies (alle browsere)
  • iPhone, iPad og andet fra Apple
  • Telefoner med Android styresystem
  • Telefoner med Windows 7

Har du spørgsmål?

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores hvordan vi bruger cookies – er du velkommen til at kontakte nbm@bogmadsenejendomme.dk.

Google Analytics – Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på bmejendomme.dk – hvilket betyder, at Google Analytics opsamler information, som giver et billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades med videre. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere hjemmesiden og hvor og hvordan du finder den.

Oplysningerne følger Google Analytics datapolitik – det  betyder at der ikke indgår persondata, som kan henføres til dig.

Persondata

HVAD SKER DER MED MINE PERSONLIGE OPLYSNINGER?
Hvis du har tilmeldt dig eller accepteret tilmelding af nyhedsbrevet fra bmejendomme.dk fremsender vi tilbud og andre informationer på mail. Hvert nyhedsbrev indholder links til hurtig og enkel framelding.

De personlige oplysninger du afgiver ved på bmejendomme.dk gemmes ikke og videresælges slet ikke.

HVAD ER PERSONDATA?
Persondata er kort fortalt data, som kan bruges til at identificere en person.
Persondata kan f.eks. være din email adresse, din IP adresse eller din fysiske adresse.

Hvis en oplysning ikke direkte kan bruges til at identificere en person, men sammenholdt med andre oplysninger kan, vil det alligevel være persondata.

HVILKE INFORMATIONER INDSAMLER VI?
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af data via Google Analytics: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og besked. Det vil typisk være i forbindelse med forespørgsler vedr. vores produkter eller BØG MADSEN EJENDOMME.

SIKKERHED
Vi bruger kun “standard-systemer”, for eksempel Gooogle Analytics og Mail-forms – og holder os inde for specifikationener af disse.

FORMÅL
Oplysningerne bruges til at optimere vores hjemmeside, indhold og via mest almindelige søgemaskiner (GOOGLE).

PERIODE FOR OPBEVARING
Vi bruger kun oplysningerne til vores statistik og i forbindelse med nyhedsbreve. Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

VIDEREGIVELSE AF OPLYSNINGER
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.
Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Vi videregiver ikke personoplysninger som navn og e-mail m.v. med mindre du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

INDSIGT OG KLAGER
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: nbm@bmejendomme.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

UDGIVER
Websitet ejes og publiceres af:
BØG MADSEN EJENDOMME
Filosofgangen
5000 Odense C.
Telefon: +45 30270222
Email: nbm@bmejendomme.dk
WWW: bmejendomme.dk

Contact

KONTAKT

BØG MADSEN EJENDOMME

Du kan kontakte Nina Bøg Madsen på nedenstående,
hvad enten det drejer sig om ejendomservice eller
at du ønsker at høre mere om vores lejeboliger.

Nuværende lejer ved os

Skriv til os på mail
E-mail: Ejendomsservice@bogmadsenejendomme.dk (ejendomsservice)

Ønsker at bo til leje ved os

Skriv til os på mail
E-mail: kontakt@bogmadsenejendomme.dk (udleje)

Copyright 2019 BØG MADSEN EJENDOMME

Contact