Vores historie

GENERATIONSSKIFTE

Som led i det igangværende generationsskifte i koncernen, og idet Bøg Madsen Holding A/S har afhændet sine aktiviteter i Holland, er det besluttet, at adm. direktør i Bøg Madsen Ejendomme ApS, Nina Bøg Madsen overtager posten som direktør i Bøg Madsen Holding A/S efter Jens Bøg Madsen. 

Jens Bøg Madsen har varetaget direktionsposten i Bøg Madsen Holding A/S siden 2005 og har siden 1979 haft en aktiv rolle i Bøg Madsen koncernens historie.
Jens Bøg Madsen har bl.a. medvirket ved salget af den tidligere blomstergrossist virksomhed til GASA Group i 2013. Han har siden været primus motor i at omlægge koncernens aktiviteter, således at denne i dag i det væsentligste beskæftiger sig med udlejning af fast ejendom – med en ejendomsportefølje i såvel Odense som Nyborg.
Jens Bøg Madsen vil stadigt være at finde i bl.a. E Bøg Madsens fond, som er moderselskabet i Bøg Madsen koncernen. E Bøg Madsens fond er stiftet af Ejvind Bøg Madsen i 1979.

Nina Bøg Madsen, som er tredje generation i familien Bøg Madsen og stifterens barnebarn, har siden 2010 siddet i bestyrelsen for Bøg Madsen Holding A/S. Hun har de seneste fem år varetaget posten som direktør og daglig leder af koncernens ejendomsselskab Bøg Madsen Ejendomme ApS, som er koncernens væsentligste aktivitet. Koncernens strategi med opkøb og udvikling af kvalitetsejendomme på Fyn, med det formål at udleje, fortsætter således uændret.

OM OS
BØG MADSEN EJENDOMME

Om os

Bøg Madsen Ejendomme ApS er en fondsejet virksomhed, der investerer i unikke udlejningsejendomme i Odense og Nyborg til glæde og gavn for Fyn. 

I dag har vi 18 ejendomme i Odense med i alt 155 lejemål og 18 ejendomme i Nyborg med i alt 70 lejemål. Vi arbejder for alle, der er på udkig efter deres næste lejebolig i Odense og Nyborg med en god, central beliggenhed og kort afstand til grønne områder.

Det skal være en god oplevelse at leje, uanset om du er studerende, en familie på fire eller pensionist. Den gode oplevelse giver grobund for god omtale. Omtale, der skaber et stærkt og positivt omdømme. Et omdømme, vi ikke tager for givet.

Det er vigtigt for os, at vores lejere mærker, at deres oplevelse har stor betydning for os, og det er derfor, at vi går langt for at få tingene til at spille; ikke kun ved indflytning, men også ved fraflytning og alt derimellem.

Det er netop dét, der er nøglen til glade, tilfredse lejere.

Det er dét, der adskiller os fra de andre.

Det er dét, der gør, at vi med ro i stemmen kan sige; at vi har vi nøglen til din næste lejebolig.

VORES VISION

Vores løfte til de fynske lejere er lige til; vi ønsker at give dem de bedste rammer for et godt og trygt hjem.

For os handler udlejning om mere end blot at opføre nye, store boligkomplekser med lejeboliger som metervare. Det handler i højere grad om at give vores lejere en god, unik og personlig oplevelse, der bidrager positivt til deres hverdag. Det gælder lige fra dag ét, hvor nøglen bliver overdraget, til den dag, hvor lejer fraflytter.

Vores historie

ÅR FOR ÅR

1941

Ejvind Bøg Madsen grundlægger
Bøg Madsen A/S

1979

Stiftelse af E. Bøg Madsen fond

2013

Etablering af Bøg Madsen Ejendomme

2014

Overtagelse af Sukkergården i Odense

2017

Overtagelse af flere ejendomme i Odense

2020

Overtagelse af 18 ejendomme i Nyborg

2021

Nyt domicil på Filosofgangen 21 i Odense C

2021

Overtagelse af Sølyst i Nyborg

Ejendomme

EJENDOMME

Historisk har vi investeret i nogle af Odenses og Nyborgs mest unikke bygninger. Og vi ville lyve, hvis vi ikke selv kunne have lyst til at leje os ind i dem. Men sådan ligger landet ikke, og lejere kommer altid i første række. Det maler dog et retvisende billede af virkeligheden og vores ønskede relation med vores lejere; kun det bedste, mest unikke er godt nok.

Vi investerer derfor ikke i store projekter uden sjæl og charme. Nej, tværtimod. Vi investerer i bygninger, der har været en del af Odense og Nyborg i årtier og nogle gange i århundreder. Det gør vi, fordi disse bygninger har sjæl. Det gør vi, fordi det gør en forskel for vores lejere i Odense og Nyborg.

Ejendomme
Kontoret

OM OS PÅ KONTORET

På kontoret sidder vi i øjeblikket 5 personer og der kommer flere og flere til. Vi er altid klar til at hjælpe vores beboere med eventuelle udfordringer i deres boliger og til at vejlede boligsøgende med at finde deres nye hjem.

Nina har som adm. direktør det overordnede overblik over alle virksomhedens aktiviteter. Hun er Bøg Madsen Ejendommes ansigt udadtil og kender stort set alle vores beboere.

Daniel og Thomas er vores to ejendomsadministratorer. Daniel beskæftiger sig med alle vores ejendomme i Odense og sørger for at alle vores beboere er tilfredse med at bo i vores ejendomme. Det er ofte Daniel du vil se ved fremvisninger, indflytninger og udflytninger i vores lejemål i Odense. Thomas beskæftiger sig med vores ejendomme i Nyborg, som vi for nyligt har overtaget. Ud over at stå for fremvisninger, indflytninger og udflytninger sørger han desuden for at give vores nye ejendomme en overhaling, så de lever op til vores og beboernes standarder.

I økonomiafdelingen sidder Anna som vores regnskabschef. Det er hende som har styr på alle tallene i vores ejendomme og i virksomheden generelt.

Kontoret
Vicevaerter

VICEVÆRTER

Bøg Madsen Ejendomme har 18 ejendomme i Odense med i alt 155 lejemål. Det kan derfor ikke undgås, at en vandhane bliver utæt hist og her. Godt nok er vi snilde på kontoret, men fingersnilde er vi dog ikke – men det er vores tre viceværter til gengæld!

Poul, Jørgen og Ole er vores tre viceværter i Odense. De er alle pensionister, men har absolut stadig hænderne skruet rigtigt på. De er pertentlige med deres arbejde og tager gerne en snak med vores beboere omkring verdenssituationen.

Vicevaerter
sponsorater

Bøg Madsen Ejendomme er stolt sponsor af…

sponsorater
Contact

KONTAKT

BØG MADSEN EJENDOMME

Kontakt os på nedenstående, hvad enten det drejer sig om ejendomservice
eller du ønsker at høre mere om vores lejeboliger.

Du kan kontakte os på kontoret man-tors fra kl. 09.00-13.00.

Nuværende lejer ved os

Skriv til os på mail (husk adresse i emnefelt)
E-mail: [email protected] (hvis du bor i Odense)
E-mail: [email protected] (hvis du bor i Nyborg)

Ønsker at bo til leje ved os

Skriv til os på mail
E-mail: [email protected] (udleje)

Copyright 2021 BØG MADSEN EJENDOMME

Contact