NØRREGADE 50

ODENSE C.

BØG MADSEN EJENDOMME

Nørregade 50

Få meter fra Banegården ligger ejendommen Nørregade 50. Ejendommen kan kun tilgås via den aflukkede gård, som også kan benyttes af ejendommens beboere til afslapning eller sociale arrangementer.
I gården findes desuden en lille træterrasse, hvor der er god mulighed for at grille.

Er man mere til koncerter og andre arrangementer kan Kongens Have, som nærmeste nabo, flere gange om året tilbyde forskellige musikalske oplevelser. Når der ikke er arrangementer er der rig mulighed for at bruge området som en lille grøn oase midt i byen.

Da bagerste lejligheder, som også er de nyeste renoverede, har både vaskemaskine/tørretumbler installeret. Der er også opvaskemaskine i køkkenet. Ejendommens øvrige lejemål kommer ikke med disse på forhånd, men der er mulighed for at man selv kan gøre dette hvis man ønsker det.

Det er vigtigt at orientere om, at vi i løbet af 2019/2020 påbegynder opførelse af endnu en ejendom på adressen, hvorfor man må forvente perioder med støjgener.

EJENDOMMEN

Gallery

BØG MADSEN EJENDOMME

Nørregade 50

I Nørregade har vi nogle nyrenoverede lejligheder, hvor der kun er adgang fra en indre gård. Alle lejligheder har adgang til den hyggelige lukkede gård, med terrasse, hvor der er plads til bænke/borde og mulighed for at opholde sig og grille, specielt om sommeren, hvor der bl.a. kan høres koncerter fra Kongens Have. Lejlighederne har plads til egen vaskemaskine/tørretumler. De bagerste lejligheder er nyrenoverede. Lejlighederne har vaskemaskine/tørretumbler samt opvaskemaskine. I 2019 påbegyndes byggeri af nye lejligheder på grunden.

EJENDOMMEN

Gallery

Contact

KONTAKT

BØG MADSEN EJENDOMME

Kontakt os på nedenstående, hvad enten det drejer sig om ejendomservice
eller du ønsker at høre mere om vores lejeboliger.

Du kan kontakte os på kontoret man-tors fra kl. 09.00-13.00.

Nuværende lejer ved os

Skriv til os på mail (husk adresse i emnefelt)
E-mail: [email protected] (hvis du bor i Odense)
E-mail: [email protected] (hvis du bor i Nyborg)

Ønsker at bo til leje ved os

Skriv til os på mail
E-mail: [email protected] (udleje)

Copyright 2021 BØG MADSEN EJENDOMME

Contact