Pjentedamsgade 49

ODENSE C.

BØG MADSEN EJENDOMME

Pjentedamsgade 49

5 minutter fra Banegården finder vi den gamle og unikke ejendom, der danner grundlag for vores lejemål i Pjentedamsgade. Ejendommen, som er fra 1918 indeholder 11 lejemål, som hver især er forskellige og som alle indeholder unikke detaljer, stor personlighed og højt til loftet.
Alle lejemål have opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler installeret. Derudover har alle lejemål adgang til den fælles lukkede have, hvor der er god mulighed for at nyde solen, i de mange solkroge, på alle tidspunkter af døgnet.

På få minutter kan man være på Odense Havn og have mulighed for at udnytte alle dens faciliteter og rekreative områder. Derudover ligger ejendommen i gåafstand til gågaden, hvor de mange butikker har noget for enhver.

EJENDOMMEN

Gallery

BØG MADSEN EJENDOMME

Pjentedamsgade 49

Pjentedamsgade 49 er en ejendom fra 1918 med stor sjæl. Den indeholder 11 lejligheder som alle har adgang til en unik grøn oase – haven som er indkredset hele vejen rundt, men med mange små solkroge. Ejendommen har mange smukke detaljer og en ejendom som vi er glade for at kunne udvikle i vores portefølje.

EJENDOMMEN

Gallery

Contact

KONTAKT

BØG MADSEN EJENDOMME

Kontakt os på nedenstående, hvad enten det drejer sig om ejendomservice
eller du ønsker at høre mere om vores lejeboliger.

Du kan kontakte os på kontoret man-tors fra kl. 09.00-13.00.

Nuværende lejer ved os

Skriv til os på mail (husk adresse i emnefelt)
E-mail: [email protected] (hvis du bor i Odense)
E-mail: [email protected] (hvis du bor i Nyborg)

Ønsker at bo til leje ved os

Skriv til os på mail
E-mail: [email protected] (udleje)

Copyright 2021 BØG MADSEN EJENDOMME

Contact