SKT. JØRGENS GADE 36

ODENSE C.

BØG MADSEN EJENDOMME

Skt. Jørgens Gade 36

I den ende af Skt. Jørgens Gade som ligger tættest på Gågaden ligger vores centralt placere ejendom med 8 lejemål. Alle lejemål er hver især unikke af indretning og har desuden stor personlighed og højt til loftet.
Det er værd at bemærke at de øverste lejemål har egen altan med udsigt udover Skt. Jørgens Haven og Odense Å, mens de nederste lejemål ikke har dette.

Til ejendommen hører desuden en lukket gård med mulighed for parkering, ligesom at der er mulighed for at have sin cykel holdense i den lukkede port.

Taglejligheden er renoveret i 2015 og byder på en stor altan med smuk udsigt. Desuden byder lejemålet på køkken i forbindelse med den store stue, stort badeværelse og et ekstra værelse. Lejemålet på 3.sal har fordelingsgang, stor stue, køkken, badeværelse, værelse og soveværelse.

På 1. og 2. sal har vi nogle større 2-værelseslejemål som indeholder entré, stue, køkken, værelse og badeværelse.

Alle vores lejemål har egen vaskemaskine og tørretumbler installeret på badeværelset. Der er desuden et lille depotrum i kælderen.

Området omkring ejendommen byder på store grønne områder i Skt. Jørgens Haven, hvor de mange stier langs Odense Å kan benyttes til lange gåture. Munke Mose og resten af de omkringliggende rekreative områder kan tilgås via disse.

EJENDOMMEN

Gallery

BØG MADSEN EJENDOMME

Skt. Jørgens Gade 36

Fra lejlighederne er der udsigt over Skt. Jørgens engen og Odense Å. Ned til åen findes mange grønne oaser og stisystem går går helt ind til Munke Mose. Banegården og indre by er 5 min på cykel. Der er en lille baggård er med plads til ophold og adgang til P-plads, samt plads til cykler i en lukket port. Lejlighederne har egne vaskemaskiner og tørretumbler.

EJENDOMMEN

Gallery

Contact

KONTAKT

BØG MADSEN EJENDOMME

Kontakt os på nedenstående, hvad enten det drejer sig om ejendomservice
eller du ønsker at høre mere om vores lejeboliger.

Du kan kontakte os på kontoret man-tors fra kl. 09.00-13.00.

Nuværende lejer ved os

Skriv til os på mail (husk adresse i emnefelt)
E-mail: [email protected] (hvis du bor i Odense)
E-mail: [email protected] (hvis du bor i Nyborg)

Ønsker at bo til leje ved os

Skriv til os på mail
E-mail: [email protected] (udleje)

Copyright 2021 BØG MADSEN EJENDOMME

Contact