RENOVERING

Fra butik til eksklusiv 6-værelses lejlighed i to plan.

RENOVERING

Fra butik til eksklusiv 6-værelses lejlighed i to plan.

Renoveringen er i fuld gang på Rugårdsvej 10C i Odense C. Ejendommen, som i flere år har fungeret som erhvervslejemål bliver lavet om til en eksklusiv lejlighed i to plan på 180 kvm. Ejendommen ligger centralt placeret i Odense – tæt på banegården, den nye letbane, havnen, city-miljøet med restauranter og butikker samt flere uddannelsessteder. Dertil ligger Rema 1000 blot et stenkast fra ejendommen.

Renoveringen forventes at stå færdig i starten af 2021.

Stue-etagen kommer til at bestå af en entré/fordelingsgang som leder ind til tre store værelser, hvoraf det største har faste skabe langs hele væggen. Dertil et mindre opholdsrum med et fantastik lysindfald og med udkig ud til ejendommens private gårdhave og terrasse. På denne etage er der desuden et flot og lyst badeværelse.

Under-etagen kommer til at bestå af det store opholdsrum i forbindelse med køkken/alrummet. Det store opholdsrum har et fantastisk lysindfald fra de store vinduer langs den ene væg. Her er der desuden udgang til den private gårdhave/terrasse. Det er også på denne etage, man finder det sidste værelse. Fra køkkenet er der desuden adgang til endnu et toilet som også fungere som lejlighedens bryggers. Her er finder man både vaskemaskine og tørretumbler samt adgang til teknikrum.

Køkkenet kommer til at stå skarpt i eksklusive materialer langs hele bagvæggen på under-etagen. Her kan du se tegningen for, hvordan køkkenet kommer til at se ud.

Er du interesseret i at høre mere om projektet?

Kontakt os gerne på:

BILLEDER FRA DEN IGANGVÆRENDE RENOVERING

Contact

KONTAKT

BØG MADSEN EJENDOMME

Kontakt os på nedenstående, hvad enten det drejer sig om ejendomservice
eller du ønsker at høre mere om vores lejeboliger.

Du kan kontakte os på kontoret man-tors fra kl. 09.00-13.00.

Nuværende lejer ved os

Skriv til os på mail (husk adresse i emnefelt)
E-mail: [email protected] (hvis du bor i Odense)
E-mail: [email protected] (hvis du bor i Nyborg)

Ønsker at bo til leje ved os

Skriv til os på mail
E-mail: [email protected] (udleje)

Copyright 2021 BØG MADSEN EJENDOMME

Contact