OVERGADE 28-30

ODENSE C.

BØG MADSEN EJENDOMME

Overgade 28-30

I hjertet af Overgade og i en ejendom, som ikke kan ses fra gaden. Her ligger den bevaringsværdige bygning som tilbyder lyse og indbydende lejemål, som alle er blevet renoveret i de sidste par år. Alle renoveringerne er gjort med respekt for bygningens historie, således at den fremstår mest mulig tro mod den oprindelse bygning.

Alle vores lejemål har adgang til den indre gård, hvor der både er mulighed for at tørre tøj under den overdækkede del, men der er også plads til at stille sin cykel i sikre omgivelser i den lukkede port. Til hvert lejemål hører et lille kælderrum og i det fælles vaskerum er der god mulighed for at vaske for alle beboere.

Området byder på mange smukke og skæve bygninger, som danner grundlag for Overgade og Nedergades unikke udseende. Samtidig er man lige i midten af Odense By, hvor gågadens mange spisesteder og shoppingmuligheder ligger i gåafstand, mens Banegården og Havnen også ligger i umiddelbar nærhed.

EJENDOMMEN

Gallery

BØG MADSEN EJENDOMME

Overgade 28-30

I Overgade 28 – 30, har vi nogle smukke “rækkehuse”/lejligheder, i en indre gård, der ikke kan ses fra gaden. Bygningen er bevaringsværdig og står pænt renoveret i fin stand og tro mod det oprindelige. Lejlighederne har egen indgang fra den lukkede gård, hvor der er plads til cykler. Der er kælderrum og vaskekælder, samt udendørs overdækket plads til vasketøjet. Ud mod Overgade har vi en lille butik.

EJENDOMMEN

Gallery

Contact

KONTAKT

BØG MADSEN EJENDOMME

Kontakt os på nedenstående, hvad enten det drejer sig om ejendomservice
eller du ønsker at høre mere om vores lejeboliger.

Du kan kontakte os på kontoret man-tors fra kl. 09.00-13.00.

Nuværende lejer ved os

Skriv til os på mail (husk adresse i emnefelt)
E-mail: [email protected] (hvis du bor i Odense)
E-mail: [email protected] (hvis du bor i Nyborg)

Ønsker at bo til leje ved os

Skriv til os på mail
E-mail: [email protected] (udleje)

Copyright 2021 BØG MADSEN EJENDOMME

Contact