NYBORGVEJ 6C

ODENSE C.

BØG MADSEN EJENDOMME

Nyborgvej 6C

Mellem Nyborgvej og Edvard Brandes Gade finder vi den lille ejendom Nyborgvej 5C. Ejendommen som primært henvender sig til studerende eller unge mennesker, indeholder 2-værelses lejligheder, som alle er på ca. 45 m2.
Ejendommen har egen parkeringsplads, som kan lejes af alle beboere. Der findes også en aflåst cykelkælder og et lille vaskerum, hvor der også er god mulighed for at tørre tøj.

Ejendommen ligger tæt ved den kommende letbane, og der er rig mulighed for at benytte områdets mange indkøbsmuligheder. Er man mere til et besøg i midtbyen, ligger gågaden indefor ganske kort afstand. Banegården kan nås på kort tid, hvilket gør lejlighederne idelle til studerende som læser i Århus eller i København, men som ønsker at blive boende i Odense.

Ikke langt fra ejendommen finder man Odense Å, som sammen med områdets andre grønne områder, giver mulighed for lange gåture i naturen uden at man behøver at forlade byens pulserende liv.

EJENDOMMEN

Gallery

BØG MADSEN EJENDOMME

Nyborgvej 6C

Nyborgvej 6C – mellem Nyborgvej og Edvard Brandes Gade, hvor der en indkørsel til lille P-plads. Tæt på indkøbsmuligheder og grønne områder ved Odense Å. Der er ca. 10 min. til banegården og Odense Centrum. Ejendommen er primært beboet af unge mennesker. Der er vaskekælder, kælderrum og parkering. Lejlighederne er 2 værelses, nyistandsatte og ca. 45 m2.

EJENDOMMEN

Gallery

Contact

KONTAKT

BØG MADSEN EJENDOMME

Kontakt os på nedenstående, hvad enten det drejer sig om ejendomservice
eller du ønsker at høre mere om vores lejeboliger.

Du kan kontakte os på kontoret man-tors fra kl. 09.00-13.00.

Nuværende lejer ved os

Skriv til os på mail (husk adresse i emnefelt)
E-mail: [email protected] (hvis du bor i Odense)
E-mail: [email protected] (hvis du bor i Nyborg)

Ønsker at bo til leje ved os

Skriv til os på mail
E-mail: [email protected] (udleje)

Copyright 2021 BØG MADSEN EJENDOMME

Contact